top of page
Veloce Sähkösuunittelu

Energia-mittaus

Sähkötehon riittävyys nousee keskeiseksi kysymykseksi, kun tehdasta tai toimintaympäristöä suunnitellaan laajennettavaksi tai muu sähkönkulutusta lisäävä muutos ovat edessä.

oikein mitoitettua ja riittävää

Sähkötehon riittävyys nousee keskeiseksi kysymykseksi, kun tehdasta tai toimintaympäristöä suunnitellaan laajennettavaksi tai muu sähkönkulutusta lisäävä muutos ovat edessä. Velocen energiamittauspalvelu tarjoaa juuri tällaisiin tilanteisiin ratkaisuja. Olipa kyseessä uusien sähköautojen latausasemien asennus tai lämmitysjärjestelmän muutos, esimerkiksi siirtyminen maalämpöpumppujärjestelmään, olemme valmiit auttamaan.

Palvelumme kautta saa tarkkaa ja luotettavaa tietoa sähkönkulutuksesta. Toimitamme mittalaitteet suoraan kohteeseen ja toteutamme viikon kestävän mittauksen. Näiden mittausten avulla pystymme määrittämään sähkönkulutuksen sekunnin tarkkuudella, mikä mahdollistaa tehokkaat ja optimoidut ratkaisut sähkökapasiteetin hallintaan.

Palvelun hinta on kilpailukykyinen: mittalaitteen vuorokausivuokra on vain 75€. Tämä pieni investointi mittauspalveluumme voi tuoda merkittäviä säästöjä pitkällä aikavälillä, varmistaen, että yrityksen energiainfrastruktuuri vastaa tehokkaasti sekä nykyisiin että tuleviin tarpeisiin.

 SÄHKÖKUMPPANI - SUUNITTELUSTA VALVONTAAN

ASIAKASKOKEMUS

Tiimi

Me Velocessa olemme valmiina auttamaan sinua kaikissa sähkösuunnitteluun, energiajärjestelmiin, sähkörakennuttamiseen ja valvontaan liittyvissä tarpeissasi. Tiedämme, että laadukas ja kustannustietoinen suunnittelu on avainasemassa hankkeiden onnistumisessa.

 

OTA YHTEYTTÄ

Hatanpään valtatie 8

33100 Tampere

Katso saapumisohjeet 

040 614 6898

  • LinkedIn

Kiitos yhteydenotostasi, vastaamme pian!

bottom of page