top of page
Veloce Sähkösuunnittelu Avoimet Työpaikat

URA

LVIS-alan ammattilainen, etsitkö uutta suuntaa urallesi? Tutustu Veloceen, löydä huippuammattilaisten tiimiin, nauti työstä ja hyvästä työpäivästä.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Tällä sivulla ilmoitamme avoimista paikoista. Mikäli meillä ei ole avoimia työpaikkoja juuri nyt, voit hakea meille töihin myös avoimella työhakemuksella. Seuraa vaistojasi ja kerro meille, mitä tulevalta työuraltasi haluat, ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme olla avuksi.

TYÖHAKEMUS

Täytä hakemus ja löydä uusi suunta Urallesi.

Kiitos!

hyvä työpäivä

Panostamme työntekijöidemme yksilöllisiin tarpeisiin tarjoamalla joustavia etuja ja mukautuvan työympäristön. Jokaiselle työntekijälle annetaan vuosittainen könttäsumma, jonka voi käyttää monipuolisiin etuihin, kuten pysäköintiin, liikunta- ja kulttuurisetelit, lounasedut, työmatkakulut ja hieronta. Modernit työtilamme on suunniteltu tukemaan hyvinvointia, ja rohkaisemme avoimeen, keskustelevaan ilmapiiriin, jossa kasvu ja yhteistyö ovat keskiössä. Tavoitteenamme on luoda jokaiselle työntekijälle hyvä työpäivä työympäristössä, jossa jokaisen hyvinvointi ja tarpeet ovat etusijalla.

Hieronta.jpg

Hieronta

Hierontaetu tarjoaa rentouttavia hetkiä ja auttaa vähentämään työperäistä stressiä ja lihasjännitystä.

Toimisto.jpg

Toimitila

Modernit toimitilamme tarjoavat ergonomisen ja inspiroivan työympäristön, joka edistää luovuutta ja tuottavuutta.

Kulttuuri- ja liikunta.jpg

Liikunta- ja kulttuuri

Liikunta- ja kulttuurietu tukee henkilökohtaista hyvinvointia, tarjoten mahdollisuuden osallistua monenlaisiin aktiviteetteihin.

Pysäköinti.jpg

Pysäköinti

Pysäköintietu tarjoaa kätevän ja turvallisen paikan autolle työpäivän ajaksi, helpottaen työmatkoja niille, jotka kulkevat autolla

Lounas.jpg

Lounas

Lounasetu mahdollistaa monipuolisen ja terveellisen päivittäisen ruokailun työpaikan lähellä.

Työmatka.jpg

Työmatka

Työmatkaetu helpottaa päivittäistä liikkumista, tekee matkasta työpaikalle mukavampaa ja kustannustehokkaampaa.

Tiimi

Me Velocessa olemme valmiina auttamaan sinua kaikissa sähkösuunnitteluun, energiajärjestelmiin, sähkörakennuttamiseen ja valvontaan liittyvissä tarpeissasi. Tiedämme, että laadukas ja kustannustietoinen suunnittelu on avainasemassa hankkeiden onnistumisessa.

bottom of page