top of page
Veloce Sähkösuunittelu

SÄHKÖ-rakennuttaminen

Sähkörakennuttamispalvelussamme otamme kokonaisvastuun hankkeesta alusta loppuun, tuoden kustannustehokkuutta ja asiantuntemusta tilaajan projekteihin.

SÄHKÖPALVELUT YHDEN YHTEYDEN KAUTTA

Palvelemme laajasti erilaisia asiakkaita, kuten kiinteistöjä, joissa on päivitettäviä valaistus- ja heikkovirtajärjestelmiä, sekä kiinteistömuuntamoita, jotka ovat elinkaarensa päässä. Tarjoamme tukea myös varavoimakoneistojen hankintaan ja moneen muuhun vastaavaan tarpeeseen. Toimimme joustavasti ilman kuntarajoja, nähden etäisyydet mahdollisuuksina. Palvelumme tuo selkeyttä ja sujuvuutta tilaajan arkeen, mahdollistaen keskittymisen päätehtäviin.

Palvelumme sisältää kaupallisesti puolueettoman lähestymistavan. Kuuntelemme asiakkaiden tarpeita ja räätälöimme niiden pohjalta toimintasuunnitelman. Toteutamme kohdekäyntejä, suunnitelmien selvityksiä ja laadimme uudet suunnitelmat. Huolehdimme kilpailutusasiakirjojen laatimisesta ja kilpailutusprosessista. Hankkeen valvonta ja rakennuttamistehtävät päättyvät vastaanottotoimiin ja toimivan laitteiston luovuttamiseen tilaajalle, sopimusasiakirjojen ja takuuehtojen mukaisesti. Vastaamme myös huoltokirja-aineiston toteuttamisesta ja takuuajan velvoitteiden hallinnasta aina takuutarkastukseen asti.

 SÄHKÖKUMPPANI - SUUNITTELUSTA VALVONTAAN

Tiimi

Me Velocessa olemme valmiina auttamaan sinua kaikissa sähkösuunnitteluun, energiajärjestelmiin, sähkörakennuttamiseen ja valvontaan liittyvissä tarpeissasi. Tiedämme, että laadukas ja kustannustietoinen suunnittelu on avainasemassa hankkeiden onnistumisessa.

OTA YHTEYTTÄ

Hatanpään valtatie 8

33100 Tampere

Katso saapumisohjeet 

040 614 6898

  • LinkedIn

Kiitos yhteydenotostasi, vastaamme pian!

bottom of page