top of page
  • Writer's pictureVeloce Consulting Oy

Nuoren suunnittelijan urapolku: kehittyminen, yhteistyö ja oppiminen

Sähkösuunnittelijan urapolku tarjoaa nuorille ammattilaisille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä aina vasta-alkajasta toimialan huippuosaajaksi – kokeneen ammattilaisen ohjaamana. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parhaat mahdolliset edellytykset jokaisen sähkösuunnittelijan urakehitykselle. Tässä blogissa käymme läpi, miten tuemme nuoria sähkösuunnittelijoita heidän urapolullaan, keskittyen erityisesti työskentelytapoihimme ja yrityskulttuuriimme.



Turvallinen oppimisympäristö

Pyrimme antamaan mahdollisuuksien mukaan jo nuorille sähkösuunnittelijoille isohkoja ja sisällöltään selkeitä hankkeita, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen oppimisympäristön kokeneemman suunnittelijan ohjauksessa. Vastuun kantaminen valmistuvasta suunnitelmasta ei ole alkuvaiheessa yksin nuoren suunnittelijan. Kokeneemmat kollegamme vastaavat suunnitelmien lopullisesta laadusta, mikä mahdollistaa keskittymisen ammatilliseen kehittymiseen ja uuden oppimiseen ilman ylimääräistä painetta.


Meillä jokainen ääni on tärkeä. Kuuntelemme toiveita ja tarpeita, ja pyrimme vastaamaan niihin parhaamme mukaan, kaikki työntekijämme huomioiden. Tavoitteemme on tarjota ympäristö, jossa voi kasvaa ja kehittyä sähkösuunnittelijana.


Yhdessä olemme enemmän

Suosimme lähityöskentelyä, sillä uskomme sen edistävän oppimista ja yhteistyötä. Toimistomme on suunniteltu tukemaan tätä lähestymistapaa, tarjoten inspiroivan ja tuottavan työympäristön. Lähityöskentely mahdollistaa välittömän tuen ja ohjauksen saatavuuden, kun joku kokeneempi on aina läsnä auttamassa.


Teamsin kautta tapahtuva ohjaaminen ei ole yhtä tehokasta kuin henkilökohtainen tuki. Arvostamme sitä, että kokenut suunnittelija istuu vieressä, ohjaa ja neuvoo suoraan. Tämä lähestymistapa auttaa oppimaan nopeammin ja tehokkaammin.


Aina parhaat välineet käytössä

Ymmärrämme, että oikeat työkalut ovat olennaisia tehtävien suorittamisessa mielekkäällä tavalla. Tästä syystä varmistamme, että nuorilla on aina käytettävissäsi samat laadukkaat laitteistot, avustavat laitteet, sovellukset ja järjestelmät kuin kokeneemmilla suunnittelijoilla. Tämä takaa, että nuoret sähkösuunnittelijat voivat keskittyä oppimaan ja kehittämään taitojaan ilman, että heidän tarvitsee huolehtia työkalujen käytettävyydestä tai laadusta.


Veloce sitoutuu tarjoamaan tukea ja resursseja, joita tarvitaan työuran rakentamiseen sähkösuunnittelijana. Yhteistyön, räätälöidyn kehityspolun ja turvallisen oppimisympäristön kautta uskomme, että nuoret sähkösuunnittelijat voivat saavuttaa ammatilliset tavoitteensa ja kasvaa alamme huippuasiantuntijoiksi. Emme jätä yksin tässä matkassa, vaan olemme tukena jokaisessa askeleessa kohti menestystä.


Me ymmärrämme, että tulevaisuuden innovaatiot syntyvät juuri tämän päivän oppijoiden käsissä. Siksi olemme sitoutuneet tukemaan jokaista nuorta suunnittelijaa heidän uransa alusta saakka, tarjoten heille tarvittavat työkalut, ohjauksen ja tuen matkalla vasta-alkajasta alamme huippuosaajaksi. Me uskomme yhteisen tulevaisuutemme rakentamiseen – yhdessä, askel kerrallaan.


Yhteystiedot:

Marko Kurttila, toimitusjohtaja

Puh: 040 614 6898


Recent Posts

See All
bottom of page