top of page
Veloce Sähkösuunittelu

NOPEAT MUUTOSTYÖT

Kun aikataulut ja muuttuvat olosuhteet vaativat nopeita toimenpiteitä, Velocen palvelut tarjoavat tehokkaan ratkaisun sähköalan muutostöihin.

NOPEUTTA JA TEHOKKUUTTA

Kun aikataulut ja muuttuvat olosuhteet vaativat nopeita toimenpiteitä, Velocen palvelut tarjoavat tehokkaan ratkaisun sähköalan muutostöihin. Me ymmärrämme, että joskus suunnitteluun ei ole varaa käyttää pitkää aikaa, ja siksi olemme kehittäneet prosessin, joka mahdollistaa välittömän toiminnan.

 

Työn aloitus tapahtuu nopeasti tarvekartoituksen ja aloitustapaamisen myötä, jossa määritellään projektin reunaehtoja ja vaatimuksia, sekä varmistetaan niiden yhdenmukaisuus voimassa olevien määräysten kanssa. Työn edetessä laadimme tarvittavat suunnitelmat ja loppudokumentaation, varmistaen, että kaikki toteutetaan työmaan tarpeiden ja standardien mukaisesti.

 SÄHKÖKUMPPANI - SUUNITTELUSTA VALVONTAAN

Tiimi

Me Velocessa olemme valmiina auttamaan sinua kaikissa sähkösuunnitteluun, energiajärjestelmiin, sähkörakennuttamiseen ja valvontaan liittyvissä tarpeissasi. Tiedämme, että laadukas ja kustannustietoinen suunnittelu on avainasemassa hankkeiden onnistumisessa.

OTA YHTEYTTÄ

Hatanpään valtatie 8

33100 Tampere

Katso saapumisohjeet 

040 614 6898

  • LinkedIn

Kiitos yhteydenotostasi, vastaamme pian!

bottom of page