top of page
  • Writer's pictureVeloce Consulting Oy

Kotimaisuus yrittäjyydessä: sydämen asia

Kotimainen yrittäjyys, erityisesti perinteikkäät kivijalkaliikkeet ja sukupolvien ajan perheomistuksessa säilyneet yritykset, kantavat mukanaan erityistä arvoa. Ne ovat eläviä todisteita suomalaisesta sisusta, innovaatiosta ja periksiantamattomuudesta. Yrittäjänä olen aina kunnioittanut tätä perintöä, joka juontaa juurensa syvälle maamme historiaan ja kulttuuriin.


Yrittäjyyden ytimessä on kyky ja halu työllistää – aluksi itsensä ja myöhemmin muita. Tämä ei ole vain taloudellinen toimi, vaan myös syvä kunnianosoitus yhteiskunnallemme. Yritys ja sen työntekijät muodostavat symbioosin, jossa molemmat osapuolet kunnioittavat ja tukevat toisiaan. Tämä keskinäinen kunnioitus ja tuki ovat elintärkeitä yrityksen kasvulle ja menestykselle.


Kun yritys kasvaa, se muotoutuu työntekijöidensä käsissä. Tuotteet ja palvelut heijastavat työntekijöiden panosta, osaamista ja arvoja. Laadukas tuote tai palvelu kertoo terveestä yrityksestä, jolla on vahva pohja kasvaa ja kehittyä edelleen. Tämä puolestaan vahvistaa yrityksen kykyä maksaa palkkoja ja investoida tulevaisuuteen.


Tavoitteenamme on edistää kotimaista työllisyyttä ja samalla rakentaa avointa, inklusiivista ja monimuotoista työyhteisöä.


Marko Kurttila


040 614 6898

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page